I work in ...

Continue

Content is being adapted
based on your type of business

+

ขั้นตอนการทำปลาหิมะเจราดโหงวก๊วยผัดซอสมะขาม

  • ซีอิ้วขาว 150.0 g
  • Coconut Sugar 350.0 g
  • Chilean Sea Bass or Gindara Fillet 3.0 g
  • Tapioca Flour, diluted with water 25.0 g
  • Vegetable Oil for Stir-Frying 10.0 g
  • เม็ดแปะก๊วยต้ม 30.0 g
  • แห้วปอกเปลือกต้มสุก หรือแห้วกระป่อง (หั่นสี่ส่วน) 30.0 g
  • Clean Water 20.0 g
  • Red, green and yellow sweet peppers, diced 30.0 g
  • Cashew Nuts, fried 30.0 g
  • เม็ดเกาลัด 30.0 g
  • Correspondents, minced 50.0 g
  • ????????? (?????????)
  1. ขั้นตอนการทำปลาหิมะเจราดโหงวก๊วยผัดซอสมะขาม

          Check out other recipes from our expansive collection of recipe choices.
Home
Menu
Products
Cart
Recipes