Recipe of special menu for the Vegetarian Festival, Vegetarian Snow Fish with Stir-fried Mixed Fruits, Vegetables and Tamarind Sauce. Vegetarian snow fish made from tofu, topped with 5 auspicious ingredients stir-fried with tamarind sauce.

Ingredients
ขั้นตอนการทำปลาหิมะเจราดโหงวก๊วยผัดซอสมะขาม
-
ซีอิ้วขาว 150.0 g
-
Coconut Sugar 350.0 g
-
Chilean Sea Bass or Gindara Fillet 3.0 g
-
Tapioca Flour, diluted with water 25.0 g
-
Vegetable Oil for Stir-Frying 10.0 g
-
เม็ดแปะก๊วยต้ม 30.0 g
-
แห้วปอกเปลือกต้มสุก หรือแห้วกระป่อง (หั่นสี่ส่วน) 30.0 g
-
Clean Water 20.0 g
-
Red, green and yellow sweet peppers, diced 30.0 g
-
Cashew Nuts, fried 30.0 g
-
เม็ดเกาลัด 30.0 g
-
Correspondents, minced 50.0 g
-
????????? (?????????)
Method
-
ขั้นตอนการทำปลาหิมะเจราดโหงวก๊วยผัดซอสมะขาม
Check out other recipes from our expansive collection of recipe choices.