Ingredients
ขั้นตอนการทำพิซซ่าพัฟคาลโซเน่ไส้สลัดวอลดอร์ฟไก่งวง
-
Warm Water 320.0 g
-
All Purpose Flour 230.0 g
-
Bread Flour 230.0 g
-
Chicken Breast 70.0 g
-
Corn Flour 40.0 g
-
Sugar 15.0 g
-
Salt 10.0 g
-
Dry yeast 10.0 g
-
Kitchen mint 5.0 g
-
แอปเปิ้ลเขียวหั่นเป็นเส้น 2.0 g
-
แอปเปิ้ลเขียวหั่นเป็นเส้น 2.0 g
-
chicken ham 125.0 g
-
Palm Sugar 75.0 g
-
Coriander Root 50.0 g
Method
-
ขั้นตอนการทำพิซซ่าพัฟคาลโซเน่ไส้สลัดวอลดอร์ฟไก่งวง
Check out other recipes from our expansive collection of recipe choices.