Menu
Loyalty points

I work in ...

Continue

Content is being adapted
based on your type of business

Ingredients

+

ขั้นตอนการทำซอสมะขามสูตรสำเร็จ

ขั้นตอนการทำซอสผัดแบบมีน้ำปลาสูตรสำเร็จ

Making the dish

  • Pork Chop 12.0 piece
  • ‘Hung Lay’ Curry Paste 80.0 g
  • ‘Hung Lay’ Powder 4.0 tsp
  • Vegetable Oil 8.0 tbsp
  • Tamarind Pre-Mixed Sauce 3.0 tbsp
  • Fried Pre-Mixed with Fish Sauce 2.0 tbsp
  • Red Onion 120.0 g
  • Ginger root, cut into thin strips 20.0 g
  • Garlic 60.0 g
  • Roasted Peanuts 40.0 g
  • Sticky Rice 600.0 g
  • Clear Soup 400.0 g
  • Egg 4.0 eggs

Tasty pork chop steak, in the western style, that can be topped with a concentrated herb sauce from the original 'Hung Lay' of North India. Served with the side dish ‘Original Thai style’ grilled sticky rice ‘Kao Ji’.

...

Method

  1. ขั้นตอนการทำซอสมะขามสูตรสำเร็จ

    • นำน้ำปลาแท้ ซอสมะขามเปียกเข้มข้น ตราคนอร์และน้ำตาลปี๊บมาผสมกัน
    • จากนั้นเคี่ยวผ่านความร้อนให้ข้นเหนียว
  2. ขั้นตอนการทำซอสผัดแบบมีน้ำปลาสูตรสำเร็จ

  3. Making the dish

    1. Using saucepan or wok, add vegetable oil and place over medium heat. Stir-fry curry paste for a minute. Pour in clear soup, add peanuts, red onion, garlic and ginger root.
    2. To mix tamarind pre-mixed sauce and fried-pre-mixed with fish sauce and taste it.
    3. To marinate pork chop with Aroysure All-In-One Seasoning Chicken Flavoured, then grill it.
    4. To shape sticky rice as flat round about 2 inches, mix with egg and boil it.
    5. Place Pork Chop on a plate, topped with ‘Hung Lay’ sauce. Then decorate side dish with chilli lane, parsley, onion and grilled sticky rice.
      
       Check out otherrecipesfrom our expansive collection of recipe choices.
Home
Menu
Products
Cart
Recipes