Ingredients
หอยทอดกระเบื้องกรอบ
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
฿78.4
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
ขั้นตอนการทำหอยทอดกระเบื้องกรอบ
Knorr Corn Starch, dissolved in water
/kg
72.0 g
0%
KNORR Aroy Sure All-In-One Seasoning Chicken Flavoured 800 g
/g
6.0 g
0%

Water
/g
290.0 g
0%
Mussels
/g
320.0 g
0%
Egg
/eggs
4.0 eggs
0%
KNORR INTENSE STIR FRY SAUCE 900 G
/g
12.0 g
0%

Ground Pepper
/g
1.0 g
0%
Bean Sproutsเด็ดหัว เด็ดหาง หั่นท่อนสั้น
/g
400.0 g
0%
Vegetable Oilสำหรับทอด
/g
80.0 g
0%
Coriander Rootเด็ดใบ สำหรับตกแต่ง
/g
40.0 g
0%
Spring Onionหั่นท่อนสั้น สำหรับโรยหน้า
/g
40.0 g
0%
Garlicสับละเอียด 1 กรัม
/g
1.0 g
0%
ขั้นตอนการทำแป้งเทมปุระกรอบ
Oyster Sauceแบ่งออกมาเล็กน้อย
/
0.0 n/a
0%
ขั้นตอนการทำซอสพริกคาเวียร์
Honey
/g
100.0 g
0%
KNORR CONCENTRATED TAMARIND SAUCE 850 G
/g
10.0 g
0%

Arjad Jelly
/tbsp
2.0 tbsp
0%
Gelatin
/tbsp
1.0 tbsp
0%
ขั้นตอนการทำซอสชิลี่เมโยน้ำผึ้งป่า
Fresh honey
/g
30.0 g
0%
Ingredient name
/
Add Ingredient
ขั้นตอนการทำหอยทอดกระเบื้องกรอบ
-
Knorr Corn Starch, dissolved in water 72.0 g
-
Water 290.0 g
-
Mussels 320.0 g
-
Egg 4.0 eggs
-
Ground Pepper 1.0 g
-
Bean Sproutsเด็ดหัว เด็ดหาง หั่นท่อนสั้น 400.0 g
-
Vegetable Oilสำหรับทอด 80.0 g
-
Coriander Rootเด็ดใบ สำหรับตกแต่ง 40.0 g
-
Spring Onionหั่นท่อนสั้น สำหรับโรยหน้า 40.0 g
-
Garlicสับละเอียด 1 กรัม 1.0 g
ขั้นตอนการทำแป้งเทมปุระกรอบ
-
Oyster Sauceแบ่งออกมาเล็กน้อย
ขั้นตอนการทำซอสพริกคาเวียร์
-
Honey 100.0 g
-
Arjad Jelly 2.0 tbsp
-
Gelatin 1.0 tbsp
ขั้นตอนการทำซอสชิลี่เมโยน้ำผึ้งป่า
-
Fresh honey 30.0 g