Ingredients
ไก่กรอบแจ่วซี๊ด
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
฿0.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
ขั้นตอนการทำไก่ทอดกรอบ
ปีกกลางไก่ / หรือเนื้อสะโพกไก่เลาะกระดูกใช้มีบั้งเล็กน้อย หรือ ส้อมจิ้ม
/g
1000.0 g
0%
KNORR Aroy Sure All-In-One Seasoning Chicken Flavoured 800 g
/g
10.0 g
0%
น้ำมันพืช
/g
15.0 g
0%
พริกไทยดำบด
/g
1.0 g
0%
น้ำสะอาด
/g
350.0 g
0%
ขั้นตอนการทำน้ำจิ้มแจ่ว
น้ำปลาแท้
/g
150.0 g
0%
KNORR CONCENTRATED TAMARIND SAUCE 850 G
/g
100.0 g
0%
น้ำสะอาด
/g
150.0 g
0%
น้ำตาลปิ๊บ
/g
150.0 g
0%
พริกขี้หนูคั่ว
/g
25.0 g
0%
ข้าวคั่ว
/g
25.0 g
0%
หอมแดง
/g
25.0 g
0%
ผักชีใบเลื่อย
/g
25.0 g
0%
ต้นหอม
/g
25.0 g
0%
Ingredient name
/
Add Ingredient
ขั้นตอนการทำไก่ทอดกรอบ
-
ปีกกลางไก่ / หรือเนื้อสะโพกไก่เลาะกระดูกใช้มีบั้งเล็กน้อย หรือ ส้อมจิ้ม 1000.0 g
-
น้ำมันพืช 15.0 g
-
พริกไทยดำบด 1.0 g
-
น้ำสะอาด 350.0 g
ขั้นตอนการทำน้ำจิ้มแจ่ว
-
น้ำปลาแท้ 150.0 g
-
น้ำสะอาด 150.0 g
-
น้ำตาลปิ๊บ 150.0 g
-
พริกขี้หนูคั่ว 25.0 g
-
ข้าวคั่ว 25.0 g
-
หอมแดง 25.0 g
-
ผักชีใบเลื่อย 25.0 g
-
ต้นหอม 25.0 g