Ingredients
ขั้นตอนการทำซี่โครงหมูอบ
-
Sugar 500.0 g
-
Granulated salt 35.0 g
-
Vinegar 130.0 g
-
Clean Water 100.0 g
-
Pork Spare Ribs 800.0 g
-
Onion 40.0 g
-
Garlic 8.0 g
-
White Pepper Seed 2.0 g
-
Clean Water 1500.0 g
-
Bay Leaf 1.0 g
-
Vegetable Oil 20.0 g
-
Pork Spare Ribs 900.0 g
-
เหล้าโซจู 30.0 g
-
Sweet and Sour Sauce 150.0 tbsp
-
Garlic, sliced 150.0 g
-
ซอสเปรี้ยว (วุสเตอร์ซอส) 10.0 g
-
BEST FOODS Prepared Mustard 1 kg 20.0 g
-
Black Pepper 10.0 g
-
BEST FOODS Prepared Mustard 1 kg 2.0 g
-
Clean Water 800.0 g
-
Bay Leaf 1.0 side
Method
-
ขั้นตอนการทำซี่โครงหมูอบ
Check out other recipes from our expansive collection of recipe choices.