I work in ...

Continue

Content is being adapted
based on your type of business

+

ขั้นตอนการเตรียมผัดเครื่องในไก่

  • Corn in diangonal 500.0 g
  • Vegetable Oil for Stir-Frying 500.0 g
  • Corn in diangonal 50.0 g
  • Corn in diangonal 3.0 g
  • Chicken Breast 1.0 g

ขั้นตอนการเตรียมซอสผัด

  • Clean Water 100.0 g
  • หอมแขก 50.0 g
  • White Wine 20.0 g
  • Chicken Breast 20.0 g
  • Garlic, sliced 10.0 g
  • รากผักชีสับ 5.0 g
  • Thai Bird Chilli, stem removed 2.0 g
  • Sugar 2.0 g

ขั้นตอนการเตรียมซอสโยเกิร์ตผักซี

  • Natural Flavoured Yoghurt 200.0 g
  • Garlic, sliced 15.0 g
  • ขิงแก่หั่นเป็นสี่เหลี่ยมลูกเต๋า 5.0 g

ขั้นตอนการเตรียมทาโก้

  • Corn in diangonal 12.0 slice.
  • ???????????????? ????????
  • ????????????????? ????????
  • ??????? ????????
  • ?????????? ????????
  • ??????????? ????????
  • ??????????????? ????????
  1. ขั้นตอนการเตรียมผัดเครื่องในไก่

    • เตรียมส่วนผสมสำหรับการทำเครื่องในไก่
  2. ขั้นตอนการเตรียมซอสผัด

    • เตรียมส่วนผสมสำหรับการทำซอสผัด
  3. ขั้นตอนการเตรียมซอสโยเกิร์ตผักซี

    • เตรียมส่วนผสมสำหรับการทำซอสโยเกิร์ตผักซี
  4. ขั้นตอนการเตรียมทาโก้

    • เตรียมส่วนผสมสำหรับการทำทาโก้
  5. ขั้นตอนการทำเมนูทาโก้กึ๋นไก่เครื่องเทศ ซอสโยเกิร์ตผักชี

    Check out other recipes from our expansive collection of recipe choices.
Home
Menu
Products
Cart
Recipes