Menu
Loyalty points

I work in ...

Continue

Content is being adapted
based on your type of business

Ingredients

+

ขั้นตอนการทำน้ำจิ้มซีฟู้ด สูตรเพิ่มใบสะระแหน่และสมุนไพรสด

  • Bird's Eye Chili 80.0 g
  • Garlic 80.0 g
  • Shallots 20.0 g
  • Coriander Root 20.0 g
  • Kitchen mint 20.0 g
  • Galangal 3.0 g
  • Fish sauce 300.0 g
  • Sugar 180.0 g
  • KNORR Lime Seasoning Powder 400 g 70.0 g
  • KNORR Aroy Sure All-In-One Seasoning Chicken Flavoured 800 g 8.0 g

Prepare this Seafood Dipping Sauce with Concentrated Herbs and Peppermint recipe as a tasty accompaniment to your seafood menu. Just needs blending to be ready.

...

Method

  1. ขั้นตอนการทำน้ำจิ้มซีฟู้ด สูตรเพิ่มใบสะระแหน่และสมุนไพรสด

    • นำพริกขี้หนูสด กระเทียมปอกเปลือก หอมแดง รากผักชี ใบสะระแหน่พร้อมก้านอ่อน ข่าอ่อน น้ำปลาแท้ น้ำตาลทรายผงปรุงครบรส รสไก่ ตราคนอร์ อร่อยชัวร์ ผงรสมะนาว ตราคนอร์ลงในเครื่องปั่นไฟฟ้าและปั่นผสมให้พอละเอียดเข้ากันดี
    • ชิมรส นำน้ำจิ้มซีฟู้ด สูตรเพิ่มใบสะระแหน่และสมุนไพรสดไปแช่เย็นพักไว้
  2. เคล็ดลับการทำน้ำจิ้มซีฟู้ด สูตรเพิ่มใบสะระแหน่และสมุนไพรสด

          Check out other recipes from our expansive collection of recipe choices.
Home
Menu
Products
Cart
Recipes