Menu
Loyalty points

I work in ...

Continue

Content is being adapted
based on your type of business

Ingredients

+

Stir-Fried Vegetables


Check out Stir-Fried Vegetables’ recipe: how to cook and its ingredients.

...

Method

  1. Stir-Fried Vegetables

    • Put oil in and heat the pan, stir-fry minced garlic until it gives a nice aroma, then add chopped Chinese kale, broccoli, carrot, Chinese cabbage, baby corn and stock. Season with KNORR SELECTIONS Oyster Flavoured Sauce, KNORR SELECTIONS Seasoning Sauce, KNORR Intense Meaty Essence and sugar. Stir-fry until the vegetables are well cooked, then taste the flavour.
    • Put on a serving plate.
    Tips: If you want the vegetables to maintain their beautiful colour, you should blanch the vegetables and then shock them with cold water.


          Check out other recipes from our expansive collection of recipe choices.
  2. เคล็ดลับการทำผัดผักรวม

    • ถ้าต้องการให้ผัดผักรวมมีสีเขียวสวยน่ารับประทาน ควรนำผักลวกน้ำร้อน และนำแช่ในน้ำเย็นก่อนนำไปผัด

    ดูเมนูอาหารเพิ่มเติม หรือดูเมนูขายของกินยอดนิยม ทำง่าย กำไรงาม
Home
Menu
Products
Cart
Recipes