I work in ...

Continue

Content is being adapted
based on your type of business

+

ขั้นตอนการทำแม่ซอสผัดแบบมีน้ำมันหอย

ขั้นตอนการหมักหมูนุ่ม

  • Sliced pork 1000.0 g
  • Clean Water 150.0 g
  • Egg 1.0 g
  • เบกกิ้งโซดา 3.0 g
  • Vegetable Oil 20.0 g

ขั้นตอนการทำราดหน้าหมูนุ่ม เส้นกรอบไข่เยิ้ม

  • Sliced pork 150.0 g
  • Vegetable Oil for Stir-Frying 15.0 g
  • Garlic, sliced 5.0 g
  • แม่ซอสผัดแบบมีน้ํามันหอย 25.0 g
  • Shitake Mushroom 20.0 flower
  • Correspondents, minced 60.0 g
  • Chinese Rice Wine 5.0 g
  • Clean Water 250.0 g
  • Clean Water 12.0 g
  • Sesame Oil 3.0 g
  • Wide Rice Noodle 120.0 g
  • Duck egg 1.0 g
  • Vegetable Oil, For Deep Frying
  • Ground White Pepper
  1. ขั้นตอนการทำแม่ซอสผัดแบบมีน้ำมันหอย

  2. ขั้นตอนการหมักหมูนุ่ม

    • นำเนื้อหมูที่หั่นไว้แล้วมาใส่ชามผสม เติมแม่ซอสผัดแบบมีน้ำมันหอย น้ำสะอาด ไข่ไก่ แป้งมัน เคล้าให้น้ำหมักซึมเข้าเนื้อให้มากที่สุด แล้วจึงใส่น้ำมันพืชลงไปเคล้าให้พอเคลือบเนื้อหมู จัดเก็บแบบแช่เย็น 1 คืน ก่อนนำหมูนุ่มไปใช้
  3. ขั้นตอนการทำราดหน้าหมูนุ่ม เส้นกรอบไข่เยิ้ม

          Check out other recipes from our expansive collection of recipe choices.
Home
Menu
Products
Cart
Recipes