Ingredients
ราดหน้าไข่พระอาทิตย์
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
฿0.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
ขั้นตอนการทำไข่พระอาทิตย์
ข้าวสวย
/ladle
4.0 ladle
0%
ไข่ไก่
/Bubble
3.0 Bubble
0%
ซอสปรุงรส
/tsp
2.0 tsp
0%
ขั้นตอนการทำซุปกระดูกหมูนมนัว
ยอดคะน้า(เพิ่มลดตามความเหมาะสม)
/g
100.0 g
0%
หมูหมัก
/g
200.0 g
0%
KNORR Pork Flavoured Broth-Base 1.5 kg
/g
5.0 g
0%

กระเทียมสับ
/tsp
2.0 tsp
0%
พริกไทยดำบดหยาบ
/tsp
1.0 tbsp
0%
น้ำมันหอย
/tbsp
1.0 tbsp
0%
น้ำตาล
/tsp
1.0 tsp
0%
น้ำเปล่า
/ml
250.0 ml
0%
เต้าเจี้ยว
/tbsp
1.0 tbsp
0%
แป้งมันหรือแป้งข้าวโพด(ผสมน้ำเปล่า 3 ช้อนโต๊ะ)
/tbsp
2.0 tbsp
0%
Ingredient name
/
Add Ingredient
ขั้นตอนการทำไข่พระอาทิตย์
-
ข้าวสวย 4.0 ladle
-
ไข่ไก่ 3.0 Bubble
-
ซอสปรุงรส 2.0 tsp
ขั้นตอนการทำซุปกระดูกหมูนมนัว
-
ยอดคะน้า(เพิ่มลดตามความเหมาะสม) 100.0 g
-
หมูหมัก 200.0 g
-
กระเทียมสับ 2.0 tsp
-
พริกไทยดำบดหยาบ 1.0 tbsp
-
น้ำมันหอย 1.0 tbsp
-
น้ำตาล 1.0 tsp
-
น้ำเปล่า 250.0 ml
-
เต้าเจี้ยว 1.0 tbsp
-
แป้งมันหรือแป้งข้าวโพด(ผสมน้ำเปล่า 3 ช้อนโต๊ะ) 2.0 tbsp