Ingredients
เฝอเนื้อใบพายรมควัน
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
฿0.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
ขั้นตอนการทำเฝอเนื้อใบพายรมควัน
น้ำสะอาด
/l
750.0 ml
0%
KNORR Beef Flavoured Broth-Base 1.5 kg
/g
5.0 g
0%

เนื้อใบพายรมควันสไลซ์บาง
/g
100.0 g
0%
อบเชยแท่ง
/small piece
1.0 small piece
0%
โป๊ยกั๊ก
/flower
1.0 flower
0%
ลูกผักชีคั่ว
/tsp
0.5 tsp
0%
กระเทียมบุบ
/lobe
2.0 lobe
0%
หอมใหญ่ซอยใหญ่
/head
0.25 head
0%
น้ำปลา
/tbsp
1.0 tbsp
0%
ซีอิ๊วขาว
/tbsp
0.5 tbsp
0%
น้ำตาลกรวด
/tsp
0.5 tsp
0%
เส้นเฝอแห้ง
/g
60.0 g
0%
ถั่วงอกสด
/g
30.0 g
0%
ต้นหอมซอย
/tbsp
1.0 tbsp
0%
ผักชีซอย
/tbsp
1.0 tbsp
0%
มะนาว
/crescent
1.0 crescent
0%
ใบโหระพา
/stalk
5.0 stalk
0%
สะระแหน่
/stalk
5.0 stalk
0%
พริกสด
/grain
2.0 grain
0%
Ingredient name
/
Add Ingredient
ขั้นตอนการทำเฝอเนื้อใบพายรมควัน
-
น้ำสะอาด 750.0 ml
-
เนื้อใบพายรมควันสไลซ์บาง 100.0 g
-
อบเชยแท่ง 1.0 small piece
-
โป๊ยกั๊ก 1.0 flower
-
ลูกผักชีคั่ว 0.5 tsp
-
กระเทียมบุบ 2.0 lobe
-
หอมใหญ่ซอยใหญ่ 0.25 head
-
น้ำปลา 1.0 tbsp
-
ซีอิ๊วขาว 0.5 tbsp
-
น้ำตาลกรวด 0.5 tsp
-
เส้นเฝอแห้ง 60.0 g
-
ถั่วงอกสด 30.0 g
-
ต้นหอมซอย 1.0 tbsp
-
ผักชีซอย 1.0 tbsp
-
มะนาว 1.0 crescent
-
ใบโหระพา 5.0 stalk
-
สะระแหน่ 5.0 stalk
-
พริกสด 2.0 grain