Ingredients
ค้างคาวเผือกไส้กุ้งสามเกลอ
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
฿0.9
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
ขั้นตอนการทำค้างคาวเผือกไส้กุ้งสามเกลอ
มะพร้าวขูด
/g
100.0 g
0%
กะทิ
/g
10.0 g
0%
กุ้วขาวสับ
/g
50.0 g
0%
ใบมะกรูดซอย
/kg
10.0 g
0%
ใบผักชีซอย
/g
10.0 g
0%
น้ำตาลทราย
/g
26.0 g
0%
น้ำตาลมะพร้าว
/g
5.0 g
0%
เกลือ
/g
2.0 g
0%
น้ำมันพืช
/l
1.0 l
0%
มันกุ้ง
/tbsp
2.0 tbsp
0%
เผือกกวน
/g
150.0 g
0%
แป้งข้าวเจ้า
/g
30.0 g
0%
น้ำอาจาด(น้ำส้มสายชู.น้ำตาลทราย,เกลือ,ข่า)
/bowl
1.0 bowl
0%
สัปปะรด
/g
20.0 g
0%
พริกชี้ฟ้าเเดง
/grain
1.0 grain
0%
แตงกวา
/result
1.0 result
0%
Ingredient name
/
Add Ingredient
ขั้นตอนการทำค้างคาวเผือกไส้กุ้งสามเกลอ
-
มะพร้าวขูด 100.0 g
-
กะทิ 10.0 g
-
กุ้วขาวสับ 50.0 g
-
ใบมะกรูดซอย 10.0 g
-
ใบผักชีซอย 10.0 g
-
น้ำตาลทราย 26.0 g
-
น้ำตาลมะพร้าว 5.0 g
-
เกลือ 2.0 g
-
น้ำมันพืช 1.0 l
-
มันกุ้ง 2.0 tbsp
-
เผือกกวน 150.0 g
-
แป้งข้าวเจ้า 30.0 g
-
น้ำอาจาด(น้ำส้มสายชู.น้ำตาลทราย,เกลือ,ข่า) 1.0 bowl
-
สัปปะรด 20.0 g
-
พริกชี้ฟ้าเเดง 1.0 grain
-
แตงกวา 1.0 result