Ingredients
ยำแหนมแซลม่อนปานีปูรี
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
฿24.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
ขั้นตอนการทำแหนมแซลม่อน
Salmon Fillet
/g
200.0 g
0%
Sausage
/g
10.0 g
0%
Salt
/g
1.0 g
0%
KNORR Aroy Sure All-In-One Seasoning Chicken Flavoured 800 g
/g
2.0 g
0%

Garlic
/g
15.0 g
0%
Vegetable Oil
/
0.0 n/a
0%
ขั้นตอนการทำข้าวทอด
Cooked Rice
/g
145.0 g
0%
Red Curry Paste
/g
20.0 g
0%
KNORR Aroy Sure All-In-One Seasoning Chicken Flavoured 800 g
/g
1.0 g
0%

Fish sauce
/g
2.0 g
0%
Kaffir Lime Leaves
/g
0.5 g
0%
Egg
/g
1.0 g
0%
Vegetable Oil
/
0.0 n/a
0%
ขั้นตอนการทำน้ำยำแหนมแซลม่อน ข้าวทอด
Fish sauce
/g
15.0 g
0%
KNORR Aroy Sure All-In-One Seasoning Chicken Flavoured 800 g
/g
1.0 g
0%

Syrup
/g
8.0 g
0%
ขั้นตอนการทำเจลขิง
Ginger
/g
70.0 g
0%
Clean Water
/g
300.0 g
0%
Salt
/g
0.5 g
0%
Sugar, granulated
/g
15.0 g
0%
Arjad Jelly
/egg
3.0 egg
0%
Yellow Food Colouring
/
0.0 n/a
0%
ขั้นตอนการทำจาลาเปโน่มาโย่
Pickled Jalapeno Peppers
/g
30.0 g
0%
Water
/g
10.0 g
0%
Cream Cheese
/g
10.0 g
0%
Fresh Dill
/g
2.0 g
0%
Tabasco Sauce
/g
5.0 g
0%
ขั้นตอนการทำหมูรวนน้ำปลา
Ground Pork
/g
50.0 g
0%
Fish sauce
/g
5.0 g
0%
Clean Water
/g
5.0 g
0%
ขั้นตอนการทำยำแหนมปลาแซลม่อนปานีปูรี
Salmon
/g
60.0 g
0%
Seasoning Sauce made with Fish Sauce
/g
25.0 g
0%
Young Ginger, finely julienned
/g
10.0 g
0%
Kaffir Lime Leaves
/g
2.0 g
0%
Fresh Dill
/g
2.0 g
0%
red and green garden chili peppers
/g
3.0 g
0%
Cashew Nuts
/g
10.0 g
0%
Coconut Milk
/g
5.0 g
0%
Spring Onion
/g
5.0 g
0%
Shallots
/g
25.0 g
0%
Crispy Catfish (To put in fried rice)
/g
100.0 g
0%
Salmon
/g
20.0 g
0%
เจลขิง
/
0.0
0%
จาลาเปโน่มาโย
/
0.0
0%
ไข่ปลา
/
0.0
0%
ใบชะพลู
/
0.0
0%
แป้งปานีปูรี
/
0.0
0%
ดอกไม้ทานได้
/
0.0
0%
ยอดผักชีลาว
/
0.0
0%
Ingredient name
/
Add Ingredient
ขั้นตอนการทำแหนมแซลม่อน
-
Salmon Fillet 200.0 g
-
Sausage 10.0 g
-
Salt 1.0 g
-
Garlic 15.0 g
-
Vegetable Oil
ขั้นตอนการทำข้าวทอด
-
Cooked Rice 145.0 g
-
Red Curry Paste 20.0 g
-
Fish sauce 2.0 g
-
Kaffir Lime Leaves 0.5 g
-
Egg 1.0 g
-
Vegetable Oil
ขั้นตอนการทำน้ำยำแหนมแซลม่อน ข้าวทอด
-
Fish sauce 15.0 g
-
Syrup 8.0 g
ขั้นตอนการทำเจลขิง
-
Ginger 70.0 g
-
Clean Water 300.0 g
-
Salt 0.5 g
-
Sugar, granulated 15.0 g
-
Arjad Jelly 3.0 egg
-
Yellow Food Colouring
ขั้นตอนการทำจาลาเปโน่มาโย่
-
Pickled Jalapeno Peppers 30.0 g
-
Water 10.0 g
-
Cream Cheese 10.0 g
-
Fresh Dill 2.0 g
-
Tabasco Sauce 5.0 g
ขั้นตอนการทำหมูรวนน้ำปลา
-
Ground Pork 50.0 g
-
Fish sauce 5.0 g
-
Clean Water 5.0 g
ขั้นตอนการทำยำแหนมปลาแซลม่อนปานีปูรี
-
Salmon 60.0 g
-
Seasoning Sauce made with Fish Sauce 25.0 g
-
Young Ginger, finely julienned 10.0 g
-
Kaffir Lime Leaves 2.0 g
-
Fresh Dill 2.0 g
-
red and green garden chili peppers 3.0 g
-
Cashew Nuts 10.0 g
-
Coconut Milk 5.0 g
-
Spring Onion 5.0 g
-
Shallots 25.0 g
-
Crispy Catfish (To put in fried rice) 100.0 g
-
Salmon 20.0 g
-
เจลขิง
-
จาลาเปโน่มาโย
-
ไข่ปลา
-
ใบชะพลู
-
แป้งปานีปูรี
-
ดอกไม้ทานได้
-
ยอดผักชีลาว