Menu
Loyalty points

I work in ...

Continue

Content is being adapted
based on your type of business

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredients

+

ขั้นตอนการทำแหนมแซลม่อน

ขั้นตอนการทำข้าวทอด

ขั้นตอนการทำน้ำยำแหนมแซลม่อน ข้าวทอด

ขั้นตอนการทำเจลขิง

ขั้นตอนการทำจาลาเปโน่มาโย่

ขั้นตอนการทำหมูรวนน้ำปลา

  • Ground Pork 50.0 g
  • Fish sauce 5.0 g
  • Clean Water 5.0 g

ขั้นตอนการทำยำแหนมปลาแซลม่อนปานีปูรี

  • Salmon 60.0 g
  • Seasoning Sauce made with Fish Sauce 25.0 g
  • Young Ginger, finely julienned 10.0 g
  • Kaffir Lime Leaves 2.0 g
  • Fresh Dill 2.0 g
  • red and green garden chili peppers 3.0 g
  • Cashew Nuts 10.0 g
  • Coconut Milk 5.0 g
  • Spring Onion 5.0 g
  • Shallots 25.0 g
  • Crispy Catfish (To put in fried rice) 100.0 g
  • Salmon 20.0 g
  • เจลขิง
  • จาลาเปโน่มาโย
  • ไข่ปลา
  • ใบชะพลู
  • แป้งปานีปูรี
  • ดอกไม้ทานได้
  • ยอดผักชีลาว

...

Method

  1. ขั้นตอนการทำแหนมแซลม่อน

  2. ขั้นตอนการทำข้าวทอด

  3. ขั้นตอนการทำน้ำยำแหนมแซลม่อน ข้าวทอด

  4. ขั้นตอนการทำเจลขิง

  5. ขั้นตอนการทำจาลาเปโน่มาโย่

  6. ขั้นตอนการทำหมูรวนน้ำปลา

  7. ขั้นตอนการทำยำแหนมปลาแซลม่อนปานีปูรี

Home
Menu
Products
Cart
Recipes