Ingredients
ชีสเค้กหน้าไหม้คริสต์มาส
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
฿0.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
ขั้นตอนการทำแป้งเค้ก
พิมพ์อบขนมขนาด 2 ปอนด์
/item
1.0 item
0%
กระดาษไข
/roll
1.0 roll
0%
ครีมชีส
/g
480.0 g
0%
น้ำตาลทราย
/g
150.0 g
0%
ไข่ไก่เบอร์ 1
/Bubble
3.0 Bubble
0%
วิปปิ้งครีม
/g
200.0 g
0%
กลิ่นวานิลลา
/g
5.0 g
0%
แป้งข้าวโพด
/g
10.0 g
0%
ขั้นตอนการทำตกแต่ง
บัตเตอร์ครีม
/g
20.0 g
0%
กลิ่นวานิลลา
/g
3.0 g
0%
นมข้นหวาน
/g
20.0 g
0%
BEST FOODS LC Strawberry Flavoured Filling 900 g
/g
180.0 g
0%
Ingredient name
/
Add Ingredient
ขั้นตอนการทำแป้งเค้ก
-
พิมพ์อบขนมขนาด 2 ปอนด์ 1.0 item
-
กระดาษไข 1.0 roll
-
ครีมชีส 480.0 g
-
น้ำตาลทราย 150.0 g
-
ไข่ไก่เบอร์ 1 3.0 Bubble
-
วิปปิ้งครีม 200.0 g
-
กลิ่นวานิลลา 5.0 g
-
แป้งข้าวโพด 10.0 g
ขั้นตอนการทำตกแต่ง
-
บัตเตอร์ครีม 20.0 g
-
กลิ่นวานิลลา 3.0 g
-
นมข้นหวาน 20.0 g