Ingredients
Fruit Pancake Skewers
Calculate the cost of this dish here:
				                        Number of servings
				                        
				                           
				                     −
				                           
				                           +
				                        
				                     
				                        Price of the dish on the menu
				                        
				                     
				                  
				                           Total cost of the ingredients
				                           ฿50.0
				                        
				                        
				                           Cost of one serving
				                           
				                        
				                        
				                           Cost of ingredients (%)
				                           
				                        
				                     Ingredient label
Name
									   Price in ... (use your local currency)
									   Quantity
									   % Food cost of the part
									   Total costs
									ขั้นตอนการทำแป้งแพนเค้ก
Cake Flour
									                  
														
														
															
														
															
																/g
																
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
													  
									                  200.0 g
									                  0%
									                  Milk
									                  
														
														
															
														
															
														
															
																/ml
																
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
													  
									                  150.0 ml
									                  0%
									                  BEST FOODS Baking Powder Double Acting Formula 1 kg
									                  
														/g
													  
									                  5.0 g
									                  0%
									                   
			   Unsalted Butter
									                  
														
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
																/g
																
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
													  
									                  60.0 g
									                  0%
									                  Egg
									                  
														
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
																/egg
																
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
													  
									                  2.0 egg
									                  0%
									                  ขั้นตอนการทำแพนเค้กผลไม้เสียบไม้
สตรอเบอร์รี่
									                  
														
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
																/kg
																
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
													  
									                  100.0 g
									                  0%
									                  Banana
									                  
														
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
																/g
																
															
														
															
														
															
														
															
														
													  
									                  100.0 g
									                  0%
									                  BEST FOODS Chocolate Topping 1.2 kg
									                  
														/g
													  
									                  50.0 g
									                  0%
									                   
			   Icing Sugar
									                  
														
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
																/g
																
															
														
															
														
													  
									                  50.0 g
									                  0%
									                  Ingredient name
/
										
											
    
    
    	
        
        	
                
    
                                        
                                     
				                     Add Ingredient
				               ขั้นตอนการทำแป้งแพนเค้ก
- 
								
                                
								
                                
								
                                Cake Flour 200.0 g
- 
								
                                
								
                                
								
                                Milk 150.0 ml
- 
								
                                
								
                                
								
                                Unsalted Butter 60.0 g
- 
								
                                
								
                                
								
                                Egg 2.0 egg
ขั้นตอนการทำแพนเค้กผลไม้เสียบไม้
- 
								
                                
								
                                
								
                                สตรอเบอร์รี่ 100.0 g
- 
								
                                
								
                                
								
                                Banana 100.0 g
- 
								
                                
								
                                
								
                                Icing Sugar 50.0 g
 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                