Read More
Fresh Vegetable Spring Rolls with Spicy Dipping Sauce, Vietnamese Sauce and Spicy Dipping Sauce with Mayonnaise
Ingredients
Fresh Vegetable Spring Rolls with Spicy Dipping Sauce, Vietnamese Sauce and Spicy Dipping Sauce with Mayonnaise
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
฿29040.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
ขั้นตอนการทำปอเปี๊ยะเวียดนาม
แผ่นปอเปี๊ยะเวียดนาม
/pack
1.0 pack
0%
เห็ดเข็มทอง, เห็ดออรินจิ, เห็ดชิเมจิ (รวมมิตร)
/g
300.0 g
0%
ผักสลัดรวมมิกซ์ใบเขียว
/g
300.0 g
0%
ดอกไม้กินได้นานาชนิด ใช้ตกแต่ง
/g
50.0 g
0%
Vegetable Oil for Stir-Frying
/g
15.0 g
0%
Crushed black pepper
/g
2.0 g
0%
KNORR Aroy Sure All-In-One Seasoning Chicken Flavoured 800 g
2.0 g
0%
ขั้นตอนการทำแม่ซอสน้ำยำ สูตรสำเร็จ(น้ำจิ้มชนิดที่ 1)
น้ำปลาแท้ ตราคนอร์
/g
150.0 g
0%
KNORR Lime Seasoning Powder 400 g
35.0 g
0%
KNORR Aroy Sure All-In-One Seasoning Chicken Flavoured 800 g
5.0 g
0%
Sugar
/g
100.0 g
0%
เนื้อกุ้งสับละเอียด
/g
40.0 g
0%
Garlic
/egg
40.0 egg
0%
Shallots
/g
20.0 g
0%
Coriander Root
/g
20.0 g
0%
ขั้นตอนการทำน้ำจิ้มชนิดที่ 2 น้ำจิ้มสไตล์เวียดนาม
น้ำยำ สูตรสำเร็จ
/g
120.0 g
0%
Water
/g
60.0 g
0%
Roasted Peanuts
/g
12.0 g
0%
ขั้นตอนการทำน้ำจิ้มชนิดที่3 น้ำจิ้มลุยสวนเมโย
น้ำยำ สูตรสำเร็จ
/g
120.0 g
0%
Ingredient name
/
Add Ingredient
ขั้นตอนการทำปอเปี๊ยะเวียดนาม
-
แผ่นปอเปี๊ยะเวียดนาม 1.0 pack
-
เห็ดเข็มทอง, เห็ดออรินจิ, เห็ดชิเมจิ (รวมมิตร) 300.0 g
-
ผักสลัดรวมมิกซ์ใบเขียว 300.0 g
-
ดอกไม้กินได้นานาชนิด ใช้ตกแต่ง 50.0 g
-
Vegetable Oil for Stir-Frying 15.0 g
-
Crushed black pepper 2.0 g
-
KNORR Aroy Sure All-In-One Seasoning Chicken Flavoured 800 g 2.0 g
ขั้นตอนการทำแม่ซอสน้ำยำ สูตรสำเร็จ(น้ำจิ้มชนิดที่ 1)
-
น้ำปลาแท้ ตราคนอร์ 150.0 g
-
KNORR Lime Seasoning Powder 400 g 35.0 g
-
KNORR Aroy Sure All-In-One Seasoning Chicken Flavoured 800 g 5.0 g
-
Sugar 100.0 g
-
เนื้อกุ้งสับละเอียด 40.0 g
-
Garlic 40.0 egg
-
Shallots 20.0 g
-
Coriander Root 20.0 g
ขั้นตอนการทำน้ำจิ้มชนิดที่ 2 น้ำจิ้มสไตล์เวียดนาม
-
น้ำยำ สูตรสำเร็จ 120.0 g
-
Water 60.0 g
-
Roasted Peanuts 12.0 g
ขั้นตอนการทำน้ำจิ้มชนิดที่3 น้ำจิ้มลุยสวนเมโย
-
น้ำยำ สูตรสำเร็จ 120.0 g