Menu
Loyalty points

I work in ...

Continue

Content is being adapted
based on your type of business

Ingredients

+

ขั้นตอนการทำปอเปี๊ยะเวียดนาม

  • แผ่นปอเปี๊ยะเวียดนาม 1.0 pack
  • เห็ดเข็มทอง, เห็ดออรินจิ, เห็ดชิเมจิ (รวมมิตร) 300.0 g
  • ผักสลัดรวมมิกซ์ใบเขียว 300.0 g
  • ดอกไม้กินได้นานาชนิด ใช้ตกแต่ง 50.0 g
  • Vegetable Oil for Stir-Frying 15.0 g
  • Crushed black pepper 2.0 g
  • KNORR Aroy Sure All-In-One Seasoning Chicken Flavoured 800 g 2.0 g

ขั้นตอนการทำแม่ซอสน้ำยำ สูตรสำเร็จ(น้ำจิ้มชนิดที่ 1)

  • น้ำปลาแท้ ตราคนอร์ 150.0 g
  • KNORR Lime Seasoning Powder 400 g 35.0 g
  • KNORR Aroy Sure All-In-One Seasoning Chicken Flavoured 800 g 5.0 g
  • Sugar 100.0 g
  • เนื้อกุ้งสับละเอียด 40.0 g
  • Garlic 40.0 egg
  • Shallots 20.0 g
  • Coriander Root 20.0 g

ขั้นตอนการทำน้ำจิ้มชนิดที่ 2 น้ำจิ้มสไตล์เวียดนาม

ขั้นตอนการทำน้ำจิ้มชนิดที่3 น้ำจิ้มลุยสวนเมโย


For a flavourful treat, try our Fresh Vegetable Spring Rolls with Spicy Dipping Sauce, Vietnamese Sauce and Spicy Dipping Sauce with Mayonnaise recipe here.

...

Method

  1. ขั้นตอนการทำปอเปี๊ยะเวียดนาม

  2. ขั้นตอนการทำแม่ซอสน้ำยำ สูตรสำเร็จ(น้ำจิ้มชนิดที่ 1)

  3. ขั้นตอนการทำน้ำจิ้มชนิดที่ 2 น้ำจิ้มสไตล์เวียดนาม

  4. ขั้นตอนการทำน้ำจิ้มชนิดที่3 น้ำจิ้มลุยสวนเมโย

  5. ขั้นตอนการทำปอเปี๊ยะสดลุยสวน 3 ฤดู

    Check out otherrecipesfrom our expansive collection of recipe choices.
Home
Menu
Products
Cart
Recipes