Menu
Loyalty points

I work in ...

Continue

Content is being adapted
based on your type of business

Ingredients

+

ขั้นตอนการทำคอหมูย่าง

ขั้นตอนการทำตำเส้นเล็กปลาร้าคอหมูย่าง

  • Thin Noodles 80.0 g
  • Chilli, dried 5.0 g
  • Jinda chili 5.0 g
  • Garlic 6.0 g
  • KNORR Lime Seasoning Powder 400 g 10.0 g
  • Palm sugar 40.0 g
  • Fish sauce 10.0 g
  • Fermented Fish Sauce 20.0 g
  • Cherry Tomatoes 20.0 g
  • Purple Egg Plant 10.0 g
  • Bitter eggplant 10.0 g
  • Parsley 10.0 g

Thai style menu, "Chewy small noodles tossed in a flavorful mix of fermented fish sauce, accompanied by the aromatic scent of grilled pork. The taste is enhanced by the rich of the grilled pork, making it irresistible to anyone who encounters it."

...

Method

  1. ขั้นตอนการทำคอหมูย่าง

  2. ขั้นตอนการทำตำเส้นเล็กปลาร้าคอหมูย่าง

Home
Menu
Products
Cart
Recipes